×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 42

Sedište Aerodroma Srbije seli se u Niš

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je danas u Nišu da nema potrebe da sedište preduzeća "Aerodromi Srbije" bude u Beogradu i najavila preseljenje sedišta tog preduzeća u Niš, "budući da se tu nalazi aerodrom i da vlada hoće da razvija regionalne aerodrome".

Država obećava da će aerodrom "Morava" u Kraljevu početi sa radom 28. juna

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović potpisala je u Kraljevu Ugovor o nenovčanom ulogu Srbije u privredno društvo "Aerodromi Srbije" radi povećanja osnovnog kapitala tog društva, čime se omogućava da Srbija, posle niškog i beogradskog, dobije treći međunarodni aerodrom, "Morava".

Erbas prestaje sa proizvodnjom najvećeg putničkog aviona na svetu

Evropski proizvođač aviona Erbas najavio je da će prestati proizvodnju svog superdžambo aviona A380 u 2021. godini zbog teškoća da proda taj model najvećeg putničkog aviona na svetu.

Vansi erports: Naš cilj je 15 miliona putnika godišnje

Cilj koncesionara beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla" je 15 miliona putnika godišnje, rekao je za Večernje novosti generalni direktor Vansi koncesije i predsednik koncesiona, kompanije Vansi erports Nikola Notbar.

China Airlines otkazala najmanje 22 leta zbog štrajka pilota

China Airlines otkazala najmanje 22 leta zbog štrajka pilota tokom špica putovanja za vreme dočeka lunarne nove godine.

Germania proglasila nelikvidnost

Germania Fluggesellschaft mbH, njena sestrinska kompanija za održavanje Germania Technik Brandenburg GmbH, kao i Germania Flugdienste GmbH, proglasile su nelikvidnost u ponedeljak, 4. februara, 2019.

Pronađen avion u kojem je nestao Emilijano Sala

Kako su preneli britanski mediji pronađen je avion u kojem su 21. januara nestali pilot Dejvid Ibotson i fudbaler Kardifa Emilijano Sala.

Preko 1.300 letova otkazano sa aerodroma O'Hara u Čikagu

Usled jake mećave koja je zahvatila sever SAD-a, a tokom koje će se temperatura spustiti ispod -45 stepeni, čikaški aerodrom O'Hara otkazuje letove.

Wizz Air ponovo uvodi avionsku liniju Niš-Malme

NIŠ - Avioni Wizz Aira leteće ponovo od Niša do Malmea od 17. aprila ove godine, saopšteno je danas na sajtu te madjarske avio kompanije.

Porodica nestalog fudbalera organizovala privatnu potragu za avionom

Porodica nestalog fudbalera Emilijana Sale počela je i nadgleda privatnu potragu za avionom koji je nestao iznad Lamanša.

Quick Poll

Joomla forms builder by JoomlaShine

Weather

Go to top
Template by JoomlaShine