×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 42

Radiant Technologies predstavio Universal Airspeed Indicator

Radiant Technologies predstavio Universal Airspeed Indicator

Namenjen za eksperimentalnu i ultralaku avijaciju, novi univerzani pokazivač brzine pruža pilotu obilje informacija.

Radiant Technologi, deo Belite Enterprises, predstavila je ono što kompanija naziva Universal Airspeed Indicator. Pogodan za eksperimentalne i ultralake avione, instrument pruža brojne korisne podatke pilotu i predstavlja brzinu na tri načina: bargraf, istorijski trend i velike, lako čitljive numeričke cifre.

Svi rasponi brzina mogu se odrediti od strane korisnika u ukupnom radnom opsegu aviona, uključujući zelenu, žutu, crvenu i belu liniju, kaže proizvođač. Za digitalni senzor UAI se tvrdi da je vrlo precizan, posebno na umerenim do visokim brzinama. Uređaj takođe uključuje ugrađeni indikator opreza i radi sa standardnim pitot i statičkim linijama na bilo kojem naponom od 8 do 32 volta.

"Ovaj novi ASI nudi pilotima velike numeričke cifre, glatku istorijsku liniju trenda, i sve je moguće podesiti pre poletanja", rekao je James Viebe, izvršni direktor Radiant tehnologije. "Pokriva najpopularnije raspone brzina, i radi u knot ili mph. Čak ukazuje na to kada spušteni flapsovi i upozorava kada je brzina preniska ili previsoka. Ovo dodaci poboljšavaju karakteristike uređaja čineći ga najboljim u klasi za eksperimentalno i ultralako tržište. "

Instrument je sada dostupan po ceni od 299,95 USD.

Read 82 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Quick Poll

Joomla forms builder by JoomlaShine

Weather

Go to top
Template by JoomlaShine